4159.jpg


Hobbyzine 16 - kaartenspecial 7

HBZ016

Bekijk de gebruikte artikelen

OP = OP

Hobbyzine 16 - kaartenspecial 7

Inclusief gratis 4 knipvellen en de molen die van Amy Design Maps

In deze zevende kaartenspecial veel aandacht voor de vakantie maar ook al voor de kerst want je kan niet vroeg genoeg beginnen met het maken van prachtige, unieke kaarten. We hebben weer een hoop tips & tricks voor je en natuurlijk laten we veel nieuwe producten zien waar ook jij mee aan de slag kunt.

Bewaar al je vakantieherinneringen in een prachtig vakantieboekje. Met de producten van Amy Design creëer je een leuk overzicht. Je kamer richt je sfeervol in met de nieuwe docrafts-lijn Wild Rose. Leuk voor zowel kaarten als andere Home Deco projecten. Maak voor de kerst een leuke Adventskalender en laat je inspireerden door de vele kaartcreaties die voorbij komen.

Bij deze editie ontvang je gratis de Molen Die (ADM10006) van Amy Design en natuurlijk bevat deze Hobbyzine ook weer vier gratis knipvellen, ditmaal van Yvonne Creations, Precious Marieke en Amy Design.

De Volgende editie van Hobbyzine komt medio volgende maand al uit en wordt dubbel zo dik! In de vernieuwde Hobbyzine Plus nog meer ruimte voor de mooiste kaarten, inspirerende ontwerpen en nog veelzijdigere creaties. Enjoy!


EAN: 9789087352134
37 % korting
€ 3,95
€ 2,50

Vraag stellen over dit artikel
Voeg toe aan verlanglijst

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel

Ook besteld

3D MINI BOEK NOSTALGIC NR. 53
op = op  
Lees meer
Nu 54 % korting
€ 3,25
1,50